Ensitreffit alttarilla: Henni avautuu tunteistaan Miikkaa kohtaan: ”Se vähän jarruttaa…”

Henni ja Miikka ovat vaikuttaneet Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa parilta, joilla on kaikista pareista eniten kemiaa keskenään, ja heidän yhdessäolonsa on näyttänyt luontevalta ja helpolta.

11.10. MTV Katsomossa ja C Morella julkaistussa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Henni purkaa tuntojaan tilanteessa, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa, naiset ja miehet keskenään. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu.

Lisäksi seuraan liittyy kaksi paria, jotka olivat mukana edellisillä kausilla. Jaksossa tavataan Sini ja Vesa, jotka tapasivat ohjelmassa vuonna 2018 ja ovat saaneet jo vauvan, sekä viime kaudella nähdyt Karl ja Venla, jotka ovat olleet nyt vuoden etäsuhteessa.

Henni myöntää keskustelussa, ettei ole uskaltanut antautua suhteeseen täysillä.

– Mä ainakin huomaan, että itellä on semmonen pieni suojamuuri koko ajan. Se tavallaan vähän blokkaa ja jarruttaa, koska jotenkin tuntuu, että eihän nyt kuukaudessa voi tulla muuta kuin ehkä se pieni kiinnostus toista kohtaan. Mutta totta kai tässä mennään enemmän vauhdilla kuin normaalitilanteessa, hän pohtii.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Henni paljastaa todellisen mielipiteensä Miikkan kotitilasta: ”En kuvittelisi asuvani loppuelämääni siellä”

Assi muistuttaa, että tilanne todella vaatisi heittäytymistä.– Jos ei heittäydy täysillä, niin silloin ei edes anna mahdollisuutta, hän tiivistää.

Hän kannustaa avautumaan rohkeasti, koska jos molemmilla on suojamuurit päällä, suhde jää jumittamaan pattitilanteeseen.

Sini tarttuu hänen kommenttiinsa ja kertoo käyneensä aikoinaan Vesan kanssa vakavan keskustelun samasta aiheesta. Hän kertoo Vesan olleen sitä mieltä, ettei Sini antanut hänelle oikeaa mahdollisuutta, vaan tämä piiloutui ahdistuksensa taakse.

Karl arvioi tapaamisen jälkeen, että Henni ja Miikka tuntuvat eniten siltä, että heillä menee hyvin ja heidän haasteensa on ratkaistavissa. Toiset kaksi paria puolestaan odottelevat kemioiden syttymistä edelleen, mutta hän kehottaa antamaan suhteille mahdollisuuden.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Salla: ”En tilannut näin ärsyttävää miestä”

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla. Jaksot julkaistaan viikon ennakkoon MTV Katsomossa ja C Morella.

Powered by Labrador CMS