Hovioikeudessa diivaillut Sofia Belórf jäi lopulta paparazzin haaviin - yllättävä asuvalinta, kuvat!

Helsingin hovioikeudessa käsiteltiin tiistaina (11.10.) Katiska-huumejutun osaa, josta kohukaunotar Sofia Belórf sai käräjäoikeudelta tuomion huumausainerikoksesta ja rahanpesusta. Sofia esiintyi oikeudessa diivan elkein, sillä hän oli jostain syystä saanut oikeudelta luvan, että hänet tuodaan takakautta saliin.

Näin toimimalla Sofia vältti turvatarkastuksen läpi kävelemisen ja käytävällä seisoskelun ennen istunnon alkua. Oikeuteen tuodaan takakautta vangittujen lisäksi yleensä vain esimerkiksi rikoksen uhreja tai pelkääviä todistajia.

Kun istunnon alussa toimittajille annettiin kuvauslupa, niin Sofia kaiken lisäksi vielä peitti kasvonsa, vaikka hän oli viimeisen päälle laittautunut.

Lue myös: Sofia Belórfin diivailu huvitti hovioikeudessa – ”Sitä on näköjään vaadittu erityiskohtelua”


Hurjat korot kruunasivat kokonaisuuden.
Hurjat korot kruunasivat kokonaisuuden.

Niin tai näin, niin Sofia sai temppuilullaan ainakin kiinnitettyä Seiskan paparazzin huomion. Paparazzi nimittäin meni istunnon jälkeen hovioikeuden eteen selvittämään, mitä kohukaunottaren habituksessa oli piiloteltavaa.

Tuolloin paljastui, että Sofia oli valinnut itselleen todella erikoisen asukokonaisuuden hovioikeuden istuntoon, jossa kärvistellään koko päivä paikallaan istuen. Piukan hameen lisäksi Sofia oli kiskonut jalkaansa pitkävartiset nahkasaappaat, joissa istuskelu oli taatusti hikistä hommaa.

Lue myös: Sofia Belórf avautuu supertiukasta dieetistään

Julkkisjuristi tarjosi kohukaunottarelle kyydin.
Julkkisjuristi tarjosi kohukaunottarelle kyydin.

Sofiaa edustanut maineikas julkkisjuristi Paul Perovuo piti hyvää huolta asiakkaastaan, sillä hän tarjosi kohukaunottarelle kyydin istunnon jälkeen.

Lue myös: Podcast: Karhuryhmä yllätti Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon sängystä - poliisi vahti Sofian virtsaamista ja pakkasi pikkuhousut

Paul tiputti Sofian tämän kantakaupungissa sijaitsevan kodin lähelle. Pitkä istuntopäivä oli saanut Belórfin karkkihampaan kolottamaan, sillä hän paineli välittömästi markettiin hamstraamaan herkkuja.

Sofia huuhtelee riisikakut alas suklaajuomalla.
Sofia huuhtelee riisikakut alas suklaajuomalla.

Paparazzi havaitsi, että Sofia osti kaupasta riisikakkuja ja suklaajuomaa. Mukaan tarttui myös pastillirasia, jonka kaunotar avasi heti kaupasta ulos tultuaan.

Sofian asu olisi sopinut paremmin treffeille kuin käräjille.
Sofian asu olisi sopinut paremmin treffeille kuin käräjille.

Herkulliset pastillit sujahtivat Sofian suuhun vauhdilla. Lopulta kaunotar pääsi kotiinsa, jossa Bambi-koira varmasti jo odotteli kärsimättömästi emäntäänsä.

Haluatko nähdä lisää vauhdikkaita paparazzi-kuvia? Ota Seiskan paparazzi Panu seurantaan:

Powered by Labrador CMS