Selviytyjät Suomi: Leo Stillman joutuu kolmiodraaman keskelle – mustasukkaisuus nostaa päätään

Timur-heimossa kilpailevat viimekertaisen heimojen sekoittamisen jälkeen artisti Leo Stillman, radiojuontaja Karoliina Tuominen sekä thai-nyrkkeilijä Pok Biil, joiden keskinäiset välit käyvät monimutkaisiksi.

Heidän lisäkseen saarella selviytyy Big Brotheristakin muistettava Helmeri Pirinen.

Aiemmissa jaksoissa on selvinnyt, että Leo ja Karoliina ovat lämpimissä väleissä. Leo on jopa myöntänyt ihastuneensa Karoliinaan. Kauden alussa Leo ja Pok puolestaan solmivat liiton Barat-heimossa ollessaan. Erityisesti Pok on kutsunut pitkin kilpailua Leoa veljekseen.

Lue myös: Leo Stillman tunnustaa Selviytyjissä tunteensa Karoliina Tuomista kohtaan: ”Mä oon ihastunut”

Sunnuntain jaksossa nähdäänkin erikoinen asetelma, kun selviää, että Pok ja Karoliina eivät luota toisiinsa, ja Leo on kahden tulen välissä.

Pok kokee Karoliinan tulleen hänen ja Leon väliin.
Pok kokee Karoliinan tulleen hänen ja Leon väliin.

Karoliina kritisoi Pokia esimerkiksi siitä, että tämä pomottaa muita ruoanlaiton yhteydessä. Pok taas puhuu Helmerille siitä, että ei pääse Leon kanssa kunnon puheyhteyteen Karoliinan vuoksi. Leo pui tilannetta lyhyesti haastattelussa.

- Musta tuntuu, että Pok on musta vähän mustasukkainen meitsistä. Tuntuu myös, että Karoliina on vähän mustasukkainen. Tämä voi olla myös mun kuvitelmaa, mutta musta tuntuu välillä siltä. Pok on sanonut mulle, ettei voi luottaa Karoliinaan. Karoliina on taas sanonut, ettei voi luottaa Pokiin, Leo naurahtaa.

Lue myös: BB-Jasmiinan käytös ärsyttää heimotovereita Selviytyjissä - Leo Stillman jyrähtää: "Mä en vaan kestä enää Jassua"


Powered by Labrador CMS