Vain elämää: Näin alkoholisoitunut Tommi Läntinen lopetti juomisen: "Sinä aamuna koin voimakkaan hengellisen kokemuksen"

Vain elämää -ohjelmassa vietetään perjantaina 14.10. Tommi Läntisen päivää.

Tommi Läntinen on kertonut avoimesti alkoholiongelmastaan julkisuudessa. Hän taustoittaa alkoholista luopumistaan Vain elämää -ohjelmassa.

Pete Parkkonen tiedustelee ohjelmassa Tommilta suorasanaisesti, nousiko tällä kusi päähän ennen raitistumista.

- Kusen tehtävä on nousta päähän. Se joka menestyy, ei voi välttyä siltä. Mutta siinä kohtaa, kun kusi rupeaa laskemaan, siinä ruvetaan mittaamaan, kuka on. Kun rupeaa tulemaan vaikeuksia, Tommi analysoi.

Tommi myöntää ohjelmassa, että hänellä oli takavuosina alkoholiongelma. Päätös juomisen lopettamisesta tuli isänpäivänä 11. marraskuuta vuonna 2012.

- Heräsin himassa ryssittyäni yhden keikan. Sinä aamuna koin voimakkaan, vähän kuin valoa, hengellisen kokemuksen. Nousin ylös siitä ja menin perheen luokse ja sanoin: "Mä haen apua", Tommi kertoo.

Lue myös: Tommi Läntinen ei juonut viiniä Vain elämää -kuvauksissa: ”Se on oma asiani!”

Tommin avautuminen keskeytyy, sillä taustalta kuuluu iloista elämöintiä. Artisteille selviää, että ohjelman kuvausten aikaan Suomi voitti MM-kultaa jääkiekossa. Artistit ryhtyvät tuulettamaan villisti.

Artistit palaavat kuitenkin raitistumisteemaan myöhemmin ohjelmassa, kun päihdeongelmien kanssa kamppaillut Redrama tuo asian esiin.

Redrama eli Lasse Mellberg kertoo tutustuneensa Tommiin päihdeavun piirissä.

Lasse kertoo tavanneensa Tommin ensimmäistä kertaa "just siellä paikassa, jossa sain uuden elämän".

- Miten voimaannuttavaa se on se yhteys, Lasse iloitsee samoja ongelmia kokeneesta Tommista.

Lue myös: Vain elämää: Pete Parkkonen avautuu lapsena kokemastaan pelottavasta tilanteesta – pakeni pesäpallomailalla uhkaillutta miestä

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa.


Powered by Labrador CMS